Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hindistan'ın Mumbai kentinde katıldığı 2026 Yapay Zeka Etki Zirvesi öncesinde, şehrin popüler Marine Drive Bulvarı'nda sabah sporu yaptı.

MACRON'DAN SÜRPRİZ KOŞU
Yerel saatle sabah 11 sularında başlayan ve lacivert tişörtü, siyah güneş gözlüğüyle dikkat çeken Macron, güvenlik ekibi eşliğinde koşarken yol üzerindeki vatandaşları da selamlamayı ihmal etmedi. Bu beklenmedik görüntü, sosyal medyada hızla yayılarak büyük ilgi gördü ve günün konuşulan konularından biri haline geldi.
TERÖR SALDIRISI KURBANLARI ANILDI
Spor etkinliğinin ardından Cumhurbaşkanı Macron ve eşi Brigitte Macron, 2008'deki Mumbai terör saldırılarında hayatını kaybedenler için düzenlenen anma törenine iştirak etti. Üç gün sürecek olan Hindistan ziyaretinde Macron'un Başbakan Narendra Modi ile bir araya gelmesi ve Yeni Delhi'de gerçekleştirilecek zirveye katılması bekleniyor. Bu zirveye, küresel çapta 100'den fazla ülkeden sektörün önde gelen isimleri ve üst düzey yetkililerin katılımının öngörüldüğü bildirildi.


