Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Meclis'teki makamında ziyaret etti. Bahçeli, Kurtulmuş'u kapıda karşılayarak sıcak bir şekilde ağırladı.

GÖRÜŞME DETAYLARI
Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 35 dakika sürdü. Görüşmede, ülkenin güncel siyasi konuları ve özellikle 'Terörsüz Türkiye' hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulacak komisyonun çalışmaları ele alındı. Görüşmenin içeriği hakkında resmi bir açıklama yapılmadı, ancak kaynaklar, iki liderin konuyla ilgili kapsamlı bir görüş alışverişinde bulunduğunu belirtti.
TBMM AÇIKLAMASI
TBMM'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Numan Kurtulmuş'un Devlet Bahçeli'yi ziyaret ettiği ve 'Terörsüz Türkiye' hedefi doğrultusunda TBMM'de kurulacak komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi. Paylaşım, iki lider arasındaki iş birliğinin önemini vurguladı.
ÖNEMLİ BİR ADIM
Bu görüşme, 'Terörsüz Türkiye' hedefine ulaşmak için siyasi partiler arasında iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Komisyonun çalışmaları, terörle mücadelede etkin politikaların belirlenmesi ve uygulanması konusunda önemli bir rol oynayacak.


