GÜNDEM
Yayınlanma : 01 Nisan 2026 23:27
Düzenleme : 01 Nisan 2026 23:27

Kula Belediyesi'nde Cumhur İttifakı'ndan zafer

Kula Belediyesi'nde Cumhur İttifakı'ndan zafer
Kula Belediye Meclisi'nde yapılan oylamalarda, Cumhur İttifakı'nın adayları çoğunluk oyunu alarak zafer elde etti.

Kula Belediyesi'nin nisan ayı olağan meclis toplantısı, önemli oylamalara sahne oldu. Toplantıda encümen ve ihtisas komisyonu seçimleri gerçekleştirildi.

CUMHUR İTTİFAKI'NIN ADEDİ ÖNE ÇIKTI

Oylamalarda, Cumhur İttifakı'nın adayları, CHP grubunun sunduğu listelere kıyasla daha fazla destek aldı. Meclis salonunda yapılan oylamalarda, CHP'nin listeleri beklenenin altında bir destek gördü.

YENİ ENCÜMEN ÜYELERİ BELİRLENDİ

Encümen üyeliği seçimlerinde bağımsız aday Hilal Çetintaş ile AK Partili meclis üyesi Hikmet Saruhanoğlu, encümen üyeliğine seçildi. Ayrıca toplantıda, belediyenin önümüzdeki dönem için planlanan çalışmaları ve komisyonların görev alanları da gündeme alındı.