Konya'da, kuzenini taciz ettiği iddiasıyla Enes Koçak (22) tarafından bıçaklanarak öldürülen Serdar Bayar (18) ile ilgili iddianame hazırlandı.
Olayın detayları ortaya çıktı
İddianamede, Enes Koçak'ın olay öncesi babası Seyfettin Koçak tarafından kendisine verilen peçeteye sarılı bıçağı belinden çıkardığı ve Serdar Bayar'a birden fazla bıçak darbesiyle ağır yaralar verdiği ifade ediliyor. Olay, 23 Ekim 2025 tarihinde saat 01.00 sıralarında polis merkezinde gerçekleşti. Serdar Bayar, R.N.K. adlı 16 yaşındaki bir kızı taciz ettiği iddiasıyla polis merkezine götürülmüştü. Olayı öğrenen Seyfettin ve Enes Koçak, polis merkezine giderek Serdar Bayar'a saldırdı.
İddianamede şok ifadeler
İddianamede, Serdar Bayar'ın polis merkezindeki demir bankta kelepçeli olarak bekletildiği ve bu esnada Enes Koçak'ın, babası Seyfettin Koçak'ın saldırısı üzerine bıçağı çıkardığı belirtildi. Seyfettin Koçak ifadesinde,



