Kocaelispor, Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında yarın kendi sahasında Galatasaray ile kozlarını paylaşacak. Bu karşılaşma, iki ekibin 16 yıl sonra yeniden rekabet edeceği heyecan verici bir mücadele olarak öne çıkıyor.
SAKATLIKLARIN TAKIM ÜZERİNDEKİ YÜKÜ
Körfez temsilcisinde, sakatlığı nedeniyle Bruno Petkovic kadroya giremeyecek ve bu durum büyük bir eksiklik yaratacak. Hırvat golcü, son olarak 4 Ekim'de Eyüpspor karşısında forma giymişti. Kocaelispor'un teknik direktörü Selçuk İnan, bu zorlu sınavda galibiyet için ekibini en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor.
DIĞER OYUNCULARIN DURUMU VE PERFORMANS
Massadio Haidara'nın tedavisi sürerken, kadroya dahil olması bekleniyor; ancak Rigoberto Rivas'ın sakatlığı nedeniyle 21 kişilik kadroda yer alamayacağı düşünülüyor. Kocaelispor, bu sezon Süper Lig'de özellikle son 15 dakikada attığı gollerle dikkat çekmeyi sürdürüyor.



