GÜNDEM
Yayınlanma : 28 Kasım 2025 18:21
Düzenleme : 28 Kasım 2025 18:21

Kırıkkale'de kan donduran kaza: 3 tonluk sac levha altında can pazarlığı!

Kırıkkale'de kan donduran kaza: 3 tonluk sac levha altında can pazarlığı!
Kırıkkale'de bir iş kazasında 3 tonluk sac levhanın altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kırıkkale'nin Yahşihan Organize Sanayi Bölgesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen trajik olayda, bir endüstriyel ekipman üretim tesisinde korkunç bir kaza yaşandı.

KADER AĞLARINI ÖRDÜ: İKİ İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

İşçiler Mutlu Atay ve Tekin Omay, kaynak yapmak amacıyla hava kazanının içine girdikleri sırada, ne yazık ki 3 ton ağırlığındaki sac levha üzerlerinden kaydı. Bu beklenmedik ve dehşet verici olay sonucunda, iki işçi ağır sac levhanın altında kalarak feci şekilde can verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine hızla sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yoğun çabalarına rağmen, maalesef sac levhanın altında kalan Mutlu Atay ve Tekin Omay'ın cansız bedenlerine ulaşıldı. Yapılan ilk incelemelerin ardından hayatını kaybeden işçilerin cesetleri hastane morguna kaldırıldı. Yaşanan bu elim olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı.