Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil ters dönerek devrildi. Kazada dört kişi yaralandı.
OTOMOBİLLER ÇARPIŞTI, BİR ARAÇ TERS DÖNDÜ
Olay, Şirintepe Mahallesi Malazgirt Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 38 AR 656 plakalı bir otomobil ile 38 ADL 942 plakalı Mercedes-Benz marka bir otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 38 AR 656 plakalı otomobil, yol ortasında ters dönerek durabildi.
YARALILARA İLK MÜDAHALE OLAY YERİNDE YAPILDI
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılara, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, kazanın yaşandığı bölgede güvenlik önlemleri alarak ulaşımı kontrollü bir şekilde sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



