GÜNDEM
Yayınlanma : 19 Ocak 2026 00:31
Düzenleme : 19 Ocak 2026 00:31

Kar nedeniyle yola düştü: Beton mikseri çarptı

Kar nedeniyle yola düştü: Beton mikseri çarptı
Malatya'da kar nedeniyle yola düşen yaya, beton mikserinin çarpması sonucu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, kar nedeniyle kayarak yola düşen bir yaya, beton mikserinin çarpması sonucu yaralandı. Kaza, Erkenek Mahallesi'nde gündüz saatlerinde meydana geldi.

KAZANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

Adıyaman istikametine giden M.G. (46) adlı sürücünün kullandığı 44 ACM 754 plakalı beton mikseri, yola düşen E.H.T. adlı yayaya çarptı. Yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Kazayla ilgili olarak yetkililer tarafından inceleme başlatıldı. Haberde ayrıca Üsküdar'da bir kamyonetin kaza yaparak sürücüsünün öldüğü ve karla kayganlaşan yolda iki aracın çarpıştığı diğer kaza haberlerine de değinildi.