GÜNDEM
Yayınlanma : 19 Ekim 2025 14:02
Düzenleme : 19 Ekim 2025 14:02

Kadın arkadaşına bıçakla saldıran şüpheli, jandarma tarafından yakalandı

Kadın arkadaşına bıçakla saldıran şüpheli, jandarma tarafından yakalandı
Camiatik Mahallesi'nde tartıştığı kadın arkadaşını bıçaklayan E.S., jandarma tarafından kısa sürede yakalandı. Kadının hayati tehlikesi yok.

Camiatik Mahallesi'nde gece saatlerinde meydana gelen olayda, E.S. isimli bir adam, tartıştığı kadın arkadaşı M.Ç.'yi bıçakladı. Olay, Gökçeşme Sokak'ta gerçekleşirken, çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı ve durumu hemen yetkililere bildirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

M.Ç., aldığı bıçak darbeleriyle yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Doktorlar, kadının hayati tehlikesinin olmadığını bildirdi. Ancak bu tür şiddet olaylarının artması, toplumda kadınların güvenliğine yönelik endişeleri artırmakta. Olayla ilgili polis ve jandarma tarafından başlatılan soruşturma sürmekte.

KAÇMA GİRİŞİMİ BAŞARISIZ OLDU

E.S., olayın ardından kaçmaya çalıştı fakat jandarmanın hızlı müdahalesiyle kısa sürede yakalandı. Bu hızlı reaksiyon, güvenlik güçlerinin etkinliğini bir kez daha gözler önüne sererken, mağdur kadının yaşadığı travmanın izleri ise kolayca silinmeyecek.