SPOR
Yayınlanma : 24 Şubat 2026 16:40
Düzenleme : 24 Şubat 2026 16:40

Juventus'ta Kenan Yıldız idmana katıldı ve hazırlıklar tamamlandı

Juventus'ta Kenan Yıldız idmana katıldı ve hazırlıklar tamamlandı
Juventus, yarın Galatasaray ile oynayacağı maç öncesi antrenmanlarını tamamladı. Kenan Yıldız da idmana katıldı.

İtalya'nın ünlü futbol takımı Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında yarın Galatasaray'ı konuk etmek için hazırlıklarını tamamladı.

ANTRENMAN DETAYLARI

Juventus Antrenman Tesisleri'nde teknik direktör Luciano Spalletti yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. Antrenman, ısınma hareketleriyle başladı ve ardından top kapma çalışmaları ile dar alanda oynanan çift kale maç ile devam etti. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktiksel organizasyonlar üzerinde duruldu.

KENAN YILDIZ'IN DURUMU

Takımda yer alan milli futbolcu Kenan Yıldız, antrenmanın başında bireysel olarak çalıştıktan sonra takımla birlikte idmana katıldı. Juventus, yarın Allianz Stadı'nda TSİ 23.00'te Galatasaray'ı ağırlayacak. Takım, bu kritik karşılaşmaya hazır bir şekilde çıkmayı hedefliyor.