SPOR
Yayınlanma : 13 Eylül 2025 21:08
Düzenleme : 13 Eylül 2025 21:08

Juventus, Inter'i son dakikada devirdi

Juventus, Inter'i son dakikada devirdi
Juventus, İtalya Serie A'da Inter'i son dakikada 4-3 mağlup etti. Kenan Yıldız ve Hakan Çalhanoğlu'nun golleri, heyecan dolu karşılaşmanın öne çıkan anları oldu. Juventus liderliğe yükselirken, Inter ise 11. sırada yer aldı.
Juventus, Inter'i son dakikada devirdi

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN İKİ MÜKEMMEL GOL

Inter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, derbide iki muhteşem gole imza attı. 30. dakikada sol kanattan gelişen atakta aldığı pasla ceza sahası dışından yaptığı sert şutla skoru 1-1'e getiren Çalhanoğlu, 65. dakikada da Juventus savunmasından seken topu göğsüyle kontrol edip, mükemmel bir vuruşla ağları havalandırdı ve skoru 2-2 yaptı. Maça ilk 11'de başlayan Çalhanoğlu, 82. dakikada yerini Sucic'e bıraktı.

KENAN YILDIZ, 25 METREDEN FÜZE YOLLADI

Juventus'un milli futbolcusu Kenan Yıldız da 38. dakikada 25 metre uzaklıktan kaleye gönderdiği füze gibi şutu ile takımını 2-1 öne geçirdi. Yıldız, takımının 3. golünde de asist yaptı ve 90 dakika boyunca sahada kaldı. Bu sonuçla Juventus, 9 puanla ve bir maç fazlasıyla liderliğe yükselirken, üst üste ikinci yenilgisini alan Inter ise 3 puanla 11. sırada yer aldı. Juventus, gelecek hafta Verona'ya deplasman yapacak, Inter ise Sassuolo'yu ağırlayacak.