SPOR
Yayınlanma : 15 Temmuz 2026 06:26
Düzenleme : 15 Temmuz 2026 06:26

Jhon Duran, Galatasaray için menajeriyle Suudi Arabistan'a gitti

Jhon Duran, Galatasaray için menajeriyle Suudi Arabistan'a gitti
Jhon Duran, Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Al Nassr ile görüşmek üzere Suudi Arabistan'a gitti. Galatasaray'a transfer olabileceği yönünde iddialar gündemde.

Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Fenerbahçe forması giyen Jhon Duran, kariyeriyle ilgili önemli bir karar aldı.

FENERBAHÇE'DEN AYRILIŞI

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla kiralık olarak katılan Kolombiyalı futbolcu, devre arasında sarı-lacivertlilerle yollarını ayırdı. Fenerbahçe sonrası Zenit'e kiralanan Duran, burada da istediği başarıyı yakalayamadı ve şu anda bonservisi Al Nassr kulübüne ait.

GALATASARAY İDDİALARI GÜÇLENİYOR

Duran'ın Galatasaray'a transfer olma isteği gündeme geldi. Sarı-kırmızılı kulübün oyuncunun şartlarını araştırdığı iddiaları, transferin sıcak gündemi haline geldi. Duran'ın menajeri, oyuncusunun geleceğini netleştirmek üzere Al-Nassr ile bir araya gelmek için Suudi Arabistan'a gitti. Al-Nassr'ın 22 yaşındaki futbolcuyu kadrosunda düşünmediği, Duran'ın da bu kulübe geri dönmek istemediği bilgileri, transfer sürecinin hızlanmasına zemin hazırlıyor.