Rönesans Gayrimenkul, İstanbul'daki Optimum Premium Outlet Alışveriş Merkezi'nin tek mülkiyetini elde etmek için harekete geçti.
YÜZDE 50'LİK PAY SATIN ALINDI
Şirket, 3 Haziran 2026 tarihinde aldığı karar doğrultusunda, mevcut %50 ortaklığı bulunan Feriköy Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kalan %50'lik payını satın almak üzere resmi sözleşmeye imza attı. Bu hisselerin Euro Crescent Private Limited şirketinden devralınacağı belirtildi.
STRATEJİK VE FİNANSAL ÖNEM
Rönesans Gayrimenkul, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı açıklamada, satın almanın stratejik ve finansal önemini vurguladı. Şirket, alışveriş merkezinin tamamen kendilerine ait olmasının portföy ve gelir büyümesi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.


