İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçak silah ticaretinin önüne geçmek ve bu alandaki suçluları yakalamak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Gaziosmanpaşa'da Nefes Kesen Operasyon
Gaziosmanpaşa ilçesinde yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda, yasa dışı silah ticareti yaptığı tespit edilen Y.Ç.T. (31) isimli şüpheli belirlendi. Ekiplerin titiz saha ve teknik takibi sonucunda şüpheli, dün sokak üzerinde durduruldu. Yapılan ilk üst aramasında şüphelinin üzerinde bir adet tabanca bulundu.
Gözaltı ve Ev Araması Sonucu Şoke Eden Bulgu
Gözaltına alınan şüphelinin ikametinde yapılan detaylı aramalarda ise kurusıkıdan çevrilme, 5'i kurusıkı olmak üzere toplam 18 adet tabanca, 5 adet namlu ve bu silahlara ait 19 adet şarjör ele geçirildi. Operasyonda toplamda 19 kaçak tabanca ve ilgili parçalar bulundu. Yakalanan şüpheli, ifadesi alınmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Fatih'teki Vatan Caddesi yerleşkesine götürüldü. Şüpheli hakkında başlatılan tahkikat işlemleri ise devam ediyor.



