İsrail ordusu, İran'dan füze ateşlendiğini tespit ettiklerini ve hava savunma sistemlerinin bu füzeleri önlemeye çalıştığını açıkladı.
DİMONA BÖLGESİNDE SİRENLER ÇALDI
İlk İran misillemesi sonrasında, İsrail'in güneyindeki Dimona Nükleer Santrali'nin bulunduğu bölgede sirenler çalmaya başladı. İşgal altındaki Doğu Kudüs'te de hava savunma sistemlerinin devreye girmesiyle birlikte güçlü bir patlama sesi duyuldu.
İKİ DALGA HALİNDE FÜZE ATEŞLENDİ
İsrail ordusu, İran'dan yeni füzelerin ateşlendiğini duyurmasının ardından, ülkenin güneyindeki Eliat bölgesinde sirenler yeniden çaldı. İsrail'in Kanal 12 televizyonu, İran'dan atılan füzelerin 10 saatten fazla bir süre sonra iki dalga halinde engellendiğini, parçalarının açık alana düştüğünü belirtti. Kızıl Davut Yıldızı acil yardım servisi, iki bölgede de herhangi bir yaralanma veya hasar bildirilmediğini ve gerektiğinde güncellemelerin yapılacağını ifade etti.



