MAGAZİN
Yayınlanma : 25 Ocak 2026 07:38
Düzenleme : 25 Ocak 2026 07:38

İrem Derici, Beyazıt Öztürk'ün programında yarışmacı koltuğuna oturuyor!

İrem Derici, Beyazıt Öztürk'ün programında yarışmacı koltuğuna oturuyor!
Şarkıcı İrem Derici, ‘Beyaz’la Joker’ programında yarışmacı olarak yer alacak. Eğlence ve rekabetin bol olacağı bölüm bu akşam Kanal D'de yayınlanacak.

Kanal D'nin sevilen yarışma programı ‘Beyaz’la Joker’, bu hafta izleyicileri şaşırtacak bir konukla ekrana geliyor. Şarkıcı İrem Derici, daha önce verdiği bir röportajda, programın formatı değişse bile Beyazıt Öztürk'ün eğlenceli ruhunun ekrana yansıyacağını vurgulayarak, yarışmacı olmak istediğini dile getirmişti.

DERİCİ'DEN YARIŞMACILIK TEKLİFİ

Bu isteği karşılıksız kalmayan Derici, ‘Beyaz’la Joker’in yeni bölümünde merakla beklenen o koltuğa oturarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Programda yaşanacak kahkaha dolu anlar, eğlenceli diyaloglar ve sürprizler geceye damga vuracak.

EĞLENCE VE REKABET DOLU BİR GECE

Müzik, espri ve rekabetin iç içe geçeceği bu özel bölümde, Beyazıt Öztürk ile İrem Derici arasındaki samimi sohbetler ve yarışmadaki performansı izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Erdi Yapım ve CB Yapım imzası taşıyan ‘Beyaz’la Joker’, bu akşam saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.