Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında 17. kez toplanan Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu'nda, cuma günü İmralı'ya gidilip gidilmemesi üzerine oylama yapılmasına karar verildi. Açıklamayı ise komisyon toplantısının ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız yaptı. Yıldız, yaptığı açıklamada 'Cuma günü toplanacağız, en kısa zamanda da gideceğiz' ifadelerini kullandı.
TERÖRSÜZ TÜRKİYE MİLLİ BİR DURUŞ
Devlet Bahçeli’nin İmralı'ya gidip gitmeyeceği tartışılırken, ‘Terörsüz Türkiye’ konusunda hangi mesajların verileceği merak konusu oldu. Bu durum, Türkiye’nin terörle mücadeledeki milli duruşunu vurgulamaktadır.
TBMM'DE TERÖRSÜZ TÜRKİYE MESAİSİ
TBMM'de Terörsüz Türkiye mesaisi devam ederken, Numan Kurtulmuş 'Terörsüz Türkiye terörsüz bölge demek' ifadesini kullandı. Bu çalışmalar, ülkenin güvenliği için kritik öneme sahiptir.



