GÜNDEM
Yayınlanma : 30 Mart 2026 02:00
Düzenleme : 30 Mart 2026 02:00

Iğdır'da ev küle döndü: Yangının nedeni araştırılıyor

Iğdır'da ev küle döndü: Yangının nedeni araştırılıyor
Iğdır'ın Cennetabat köyünde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale geldi. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında can kaybı yaşanmazken, çıkış nedeni araştırılıyor.

Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesine bağlı Cennetabat köyünde meydana gelen olayda, bir ev çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebeple başlayan alevler, kısa sürede tüm evi sardı.

ALEVLER ÇEVREYİ SARDI, KORKU DOLU ANLAR YAŞANDI

Rüzgarın da etkisiyle hızla yayılan yangın, çevredeki vatandaşlarda büyük bir korku ve paniğe neden oldu. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Karakoyunlu ve Iğdır belediyelerine bağlı itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun bir çalışma başlattı. Yaklaşık iki saat süren müdahalenin ardından alevler söndürülebildi.

CAN KAYBI YAŞANMADI AMA MADDİ HASAR BÜYÜK

Yangın söndürme çalışmalarının ardından yapılan ilk incelemelerde, olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı belirlendi. Ancak çıkan yangın nedeniyle ev tamamen kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeninin tespiti için yetkililer tarafından detaylı bir inceleme başlatıldığı öğrenildi.