SPOR
Yayınlanma : 24 Eylül 2025 14:08
Düzenleme : 24 Eylül 2025 14:08

Ibrahim Sabra: 39 saniyede röveşata golü

Ibrahim Sabra: 39 saniyede röveşata golü
Göztepe'nin genç oyuncusu Ibrahim Sabra, Beşiktaş maçında oyuna girdikten sadece 39 saniye sonra attığı röveşata golle büyük beğeni topladı. 150 bin Euro'ya transfer edilen Sabra, kulübün gelecek vaat eden yıldızlarından biri olarak gösteriliyor.

Göztepe'nin Beşiktaş ile oynadığı maçta, oyuna sonradan dahil olan Ibrahim Sabra, 39 saniye içinde attığı röveşata golüyle dikkatleri üzerine çekti.

GENÇ OYUNCULAR PARLIYOR

Göztepe, genç yetenekleri ön plana çıkarma stratejisiyle devam ediyor. Yaz transfer döneminde Romulo'yu 25 milyon Euro ve Emerson'ı 3 milyon 200 bin Euro'ya satan kulüp, şimdi de 2005 doğumlu Ibrahim Sabra'yı vitrine çıkarıyor. Ürdünlü oyuncu, ilk altı haftada ilk 11'de yer almasa da, dört maça sonradan dahil oldu ve Beşiktaş maçında parladı.

150 BİN EURO'YA TRANSFER EDİLDİ

84. dakikada oyuna giren Sabra, sadece 39 saniye sonra muhteşem bir röveşata golüyle takımına katkı sağladı. Al Wehdat takımından 150 bin Euro'ya transfer edilen 19 yaşındaki oyuncu, Göztepe'nin gelecek vaat eden isimlerinden biri olarak görülüyor. Kulüp, Sabra'nın gelişimine destek olarak, gelecekte yüksek bonservis bedeliyle satmayı hedefliyor. Sabra'nın gösterdiği hırs ve coşku, teknik heyet ve taraftarlar tarafından tam not aldı.