SPOR
Yayınlanma : 23 Şubat 2026 09:29
Düzenleme : 23 Şubat 2026 09:29

Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş'taki hayal gibi başlangıcını sürdürüyor

Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş'taki hayal gibi başlangıcını sürdürüyor
Hyeon-gyu Oh, Beşiktaş'taki üçüncü maçında da gol atarak hayal gibi başlangıcını sürdürdü. Performansıyla taraftarların gönlünde taht kurdu.

Beşiktaş'ın Güney Koreli golcüsü Hyeon-gyu Oh, çıktığı üçüncü maçında da gol atmayı başardı. Rüya gibi bir başlangıç yapan Oh, kısa sürede takımı sırtladı ve taraftarın sevgilisi haline geldi.

BAKLAVA YEMİYOR, ÇIPLAK AYAKLA ANTRENMAN YAPIYOR

Baklava yemeyen ve çıplak ayakla idman yapan Hyeon-gyu Oh, Süper Lig'de Göztepe karşısında da gol atmayı başardı. İki asisti bulunan 24 yaşındaki golcü, son maçta 90 dakika sahada kalırken, performansıyla dikkat çekti.

TSUBASA BENZETMESİNE CEVAP VERDİ

Maç sonunda sosyal medyada siyah-beyazlı taraftarların kendisini çizgi karakter Tsubasa'ya benzetmesiyle ilgili konuşan Oh, "Kendimi Tsubasa ile nasıl karşılaştırayım? O bir çizgi karakter. Ben de her maçta fantastik goller atmak isterim. Şu ana kadar bunu başardım, umarım devam eder." dedi. Beşiktaş'taki başlangıcını "hayal gibi" nitelendiren futbolcu, "Burada sahaya çıktığımda kendimi çok iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.