GÜNDEM
Yayınlanma : 07 Şubat 2026 05:04
Düzenleme : 07 Şubat 2026 05:04

Hillary Clinton'dan Cumhuriyetçilere meydan okuma: 'Oyunları bitirelim!

Hillary Clinton'dan Cumhuriyetçilere meydan okuma: 'Oyunları bitirelim!
Hillary Clinton, Jeffrey Epstein davasında Cumhuriyetçilerin şeffaf olmadığını belirterek, kamuoyuna açık oturum talep etti ve 'oyunları bitirelim' çağrısı yaptı.

Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, pedofili ve fuhuş suçlarından hüküm giymiş Jeffrey Epstein ile ilgili ifadelerinin kamuoyuna açık bir şekilde alınması çağrısında bulundu.

Şeffaflık Talebi Yükseldi

Clinton, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Denetim Komitesi'ndeki Cumhuriyetçilerle altı aydır iyi niyetle çalıştıklarını ve bildiklerini yemin altında anlattıklarını belirtti. Ancak bu bilgilerin yok sayıldığını ve hesap verebilirliğin dikkat dağıtma oyununa dönüştürüldüğünü savundu.

Kamusal Oturum Çağrısı

Komite başkanı Cumhuriyetçi James Comer'ı etiketleyen Clinton, "O zaman oyunları bitirelim. Bu mücadeleyi istiyorsanız — şeffaflık istiyorsanız, kamusal bir oturumdan daha şeffaf ne olabilir? Kameraları açın," diyerek meydan okudu. Bu çağrı, Epstein dosyaları etrafındaki bilgi kirliliğine ve kamuoyunun merakına yanıt niteliği taşıyor.