ASAYİŞ
Yayınlanma : 25 Temmuz 2025 22:39

Havran Belediye Meclis Üyesi Yüksel, Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti

Havran Belediye Meclis Üyesi Yüksel, Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti
Balıkesir'in Havran ilçesinde AK Partili Belediye Meclis Üyesi Mehmet Anıl Yüksel, silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti; şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Balıkesir'in Havran ilçesinde üzücü bir olay yaşandı. AK Parti'li Havran Belediye Meclis Üyesi Mehmet Anıl Yüksel, kaymakamlık binası arkasında silahlı saldırıya uğradı. Saldırganın kimliği henüz belirlenemedi.

SALDIRI VE ACİL MÜDAHALE

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Ambulansla Edremit Devlet Hastanesine kaldırılan Yüksel, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şu anda kaçan şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı ve çalışmalar devam ediyor.

PARTİDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'Merhum kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine ve teşkilatımıza başsağlığı diliyorum. Faillerin adalet önünde gereken cezayı alması için sürecin takipçisi olacağız.' ifadesini kullandı. Yüksel'in evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi. Bu acı kayıp, hem ailesi hem de tüm Havran halkı için büyük bir üzüntü kaynağı oldu.

ÜLKEYİ SARKINTIYA SOKAN OLAY

Yaşanan bu olay, Türkiye'de siyasetin acımasız yüzünü bir kez daha gözler önüne serdi. Saldırının gerekçesi ve faillerinin yakalanması için yürütülen soruşturma, kamuoyunun yakından takip ettiği bir konu haline geldi.