MAGAZİN
Yayınlanma : 07 Aralık 2025 09:57
Düzenleme : 07 Aralık 2025 09:57

Hastane yatağından yalvarıyor: 'Küslük içinde ölmek istemiyorum, torunlarımı görmeden gitmeyin

Hastane yatağından yalvarıyor: 'Küslük içinde ölmek istemiyorum, torunlarımı görmeden gitmeyin
Meghan Markle'ın babası Thomas Markle, bacağı kesildikten sonra hastane yatağından kızına barış çağrısı yaparak torunlarını görmek istediğini söyledi.

Meghan Markle'ın yıllardır görüşmediği babası Thomas Markle, Filipinler'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. 81 yaşındaki Markle'ın sol bacağında kan dolaşımının bozulması ve hayati tehlike oluşması nedeniyle yapılan üç saatlik ameliyat sonucu bacağı diz altından kesildi. Yoğun bakımda tedavisi süren Markle'ın enfeksiyon riski yüksek olduğu için kritik sürecin devam ettiği belirtildi.

BARIŞ ÇAĞRISI YAPTI

Daily Mail'de yer alan habere göre Thomas Markle, ameliyat sonrası hastane yatağından yaptığı açıklamada, "Bu şekilde, küslük içinde ölmek istemiyorum," diyerek kızı Meghan'a barış çağrısı yaptı. Yıllardır görüşmediğini hatırlattığı kızından kendisini ziyaret etmesini isteyen Markle, torunları Archie ve Lilibet'i de görmek istediğini dile getirdi.

2018'DEN BERİ KOPUKLUK VAR

Meghan Markle ile babası arasındaki kopukluk 2018 yılındaki kraliyet düğünü öncesine dayanıyor. Thomas Markle'ın paparazzilerle sahte fotoğraf çalışması yaptığı iddiaları ve ardından geçirdiği kalp krizi, düğüne katılamamasına yol açmıştı. O tarihten bu yana taraflar arasında bağ tamamen kopmuş, Markle torunlarını hiç görememişti. Ameliyatın ardından Meghan Markle'ın babasına ulaşmaya çalıştığı yönündeki iddialar medyada geniş yer buldu; ancak bu konuda çelişkili açıklamalar yapıldı. Bazı kaynaklar Sussex Düşesi'nin iletişime geçtiğini belirtirken, Markle'ın oğlu Thomas Jr. ve hastane yetkilileri böyle bir temasın gerçekleşmediğini söyledi.