Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün koordinesinde düzenlenen yaz spor okullarına büyük ilgi oldu. 7-14 yaş arası 7 bin 725 çocuk, çeşitli branşlarda eğitim aldı.
ÇOK SAYIDA BRANŞ
Basketbol, voleybol, tekvando, futbol, halk oyunları, judo, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) ile Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) hazırlık kursları gibi birçok branşta eğitimler verildi. Gençlerin zararlı alışkanlıklardan korunması ve spor bilinci oluşturulması hedeflendi.
KAYITLAR BAŞLADI
Yaz döneminde yüzmeye 3 bin 875, basketbola bin 380, tekvandoya bin 66, voleybola 894, BESYO hazırlık kursuna 708, futbola 540, fitnesse 450 ve judoya 418 öğrenci katıldı. Haliliye Belediyesi, yaz spor okullarının ardından kış spor okulları için de kayıtların başladığını duyurdu. Kış döneminde de benzer branşlar sunulacak. Kayıt için 444 22 63 numaralı telefonu arayabilir veya ilgili spor merkezlerine başvurabilirsiniz.



