SPOR
Yayınlanma : 14 Temmuz 2026 14:30
Düzenleme : 14 Temmuz 2026 14:30

Haaland, Dünya Kupası'ndan rakunla döndü: "Eve kadar beni takip etti

Haaland, Dünya Kupası'ndan rakunla döndü:
Erling Haaland, 2026 Dünya Kupası'ndan ilginç bir hatırayla döndü. ABD'den getirdiği doldurulmuş rakunu sosyal medyada paylaşan yıldız oyuncu, "Eve kadar beni takip etti" notuyla dikkat çekti.

Norveç Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Erling Haaland, 2026 FIFA Dünya Kupası'ndan unutulmaz bir hatırayla ülkesine döndü. Turnuvada gösterdiği etkileyici performansla adından söz ettiren Haaland'ın elindeki ilginç eşya, dikkatleri üzerine çekti.

ELİNDEKİ HATIRA ŞAŞIRTTI

Dünya Kupası çeyrek finalinde İngiltere'ye karşı mücadele eden Norveç, uzatmalara giden nefes kesen maçı 2-1'lik skorla kaybederek turnuvaya veda etmişti. Bu zorlu mücadelede Erling Haaland, sergilediği performansla yine göz doldurdu. Maçın ardından ülkesine dönen takım kafilesinde, Haaland'ın ABD'den getirdiği bir hatıra eşyası herkesi şaşırttı. Oslo Havalimanı'nda çekilen fotoğraflarda Haaland'ın elinde, doldurulmuş bir rakun olduğu görüldü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Bu sıra dışı hatırasını sosyal medya hesabından paylaşan Norveçli golcü, "Eve kadar beni takip etti" notunu düştü. Haaland'ın bu paylaşımı, kısa sürede futbolseverler arasında büyük yankı uyandırarak gündem oldu.