Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesindeki ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Hasancık ve Tuzla mahallelerini birbirine bağlayan yol, tamamlanan asfalt çalışmalarıyla birlikte bölge sakinlerinin kullanımına açıldı. Bu gelişme, uzun süredir beklenen bir yol sorununu çözüme kavuşturdu.
ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR
Geride bıraktığımız 6,5 yıllık süreçte Gürgentepe genelinde toplamda 65 kilometrelik yolun asfalt ve beton ile yenilendiğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ilçenin bir mahallesinde daha modern bir ulaşım ağı oluşturulduğunu vurguladı. 1,5 kilometrelik Hasancık-Tuzla bağlantı yolundaki çalışmaların tamamlanması, her iki mahalle sakinlerinin ulaşımını önemli ölçüde rahatlattı.
MAHALLE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR
Hasancık Mahallesi Muhtarı Zekeriya Uğur ve Tuzla Mahallesi Muhtarı Sami Öztürk, mahalle sakinleri adına yapılan bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Muhtarlar, ortaklaşa yaptıkları açıklamada, "Yaklaşık 200 haneye hizmet veren Hasancık-Tuzla bağlantı yolumuz asfaltla buluştu. Yolumuz çok güzel oldu, vatandaşlarımız da oldukça memnun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler ve ekibine teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun, her zaman yanındayız." ifadelerini kullandı.



