SPOR
Yayınlanma : 29 Temmuz 2025 09:23

Guido Icardi: 'bundan bıktım'

Guido Icardi: 'bundan bıktım'
Mauro Icardi'nin kardeşi Guido, ağabeyinin özel hayatıyla ilgili çıkan haberlere sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki gösterdi ve yaşananlardan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi'nin özel hayatındaki gelişmeler, son dönemde magazin gündemini meşgul ediyor. Geçtiğimiz sezon Tottenham maçında yaşadığı sakatlığın ardından uzun bir süre sahalardan uzak kalan Icardi, yeni sezon öncesi takımla çalışmalarına devam ederken, özel hayatıyla ilgili haberler de basında yer buldu. Uruguaylı sosyal medya fenomeni Natasha Rey ile olan konuşmalarının sızdırılması olayının ardından, ilk mesajı atan kişinin Rey olduğu ortaya çıktı ve bu durum bir süre kamuoyunun gündeminde kaldı.

KARDEŞİNDEN DESTEK

Mauro Icardi'nin kardeşi Guido, yaşanan olayların ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak ağabeyini savundu. Guido'nun Instagram hikayesinde yer alan paylaşımda, kısa süreli şöhret elde etmek için yapılan haberlerin ardında bir aile olduğunu, çocukların, babaların, annelerin olduğunu vurguladı. Guido, sosyal medyada kendisini ve ailesini karalayan kişilerle karşılaşmaktan bıktığını ve kimsenin böyle bir durumla karşılaşmasını istemediğini belirtti.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Guido Icardi'nin paylaşımı, Arjantin basınında geniş yankı buldu. Arjantin basını, Guido'nun bu paylaşımı, Natasha Rey ile Mauro Icardi'yi ilişkilendiren haberlerin ortaya çıkmasının ardından yaptığını öne sürdü. Ayrıca, Guido'nun bu paylaşımla çıkan spekülasyonların ailesinde hoşnutsuzluk yarattığını belirtmek istediği de haberlerde yer aldı.