Trendyol Süper Lig'de bu sezon Avrupa hedefiyle yola çıkan Göztepe, son haftalarda yaşadığı puan kayıplarıyla dikkat çekiyor. 25. haftaya 42 puanla giren sarı-kırmızılılar, galibiyetten uzak bir grafik çiziyor.
İKİNCİ YARIDA BEKLENEN BAŞLANGIÇ YAPILAMADI
Sezona iyi bir başlangıç yaparak ilk yarıyı 4. sırada tamamlayan Göztepe, ikinci yarıda ise istediği sonuçları alamadı. 18. haftada Çaykur Rizespor'u 3-1 mağlup eden takım, ardından Fenerbahçe deplasmanından 1-1'lik eşitlikle döndü. Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerek lige iyi devam eden Göztepe, bu galibiyetin ardından galibiyet yüzü göremedi.
TRANSFERLER BEKLENEN KATKIYI VEREMEDİ
Devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı yeni oyuncularla gücüne güç katmayı hedefleyen Göztepe, bu transferlerden henüz beklediği katkıyı alamadı. Guilherme, Jeh, Musah Mohammed ve Filip Krastev'den gol veya asist katkısı gelmezken, Alexis Antunes 5 maçta sadece 1 gol atabildi. Son 5 maçta sadece 1 gol atabilen takım, bu süreçte 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alarak ligde 6. sıraya kadar geriledi. Göztepe, 25. haftada Başakşehir'e 2-1 mağlup olarak galibiyet hasretini sürdürdü.



