GÜNDEM
Yayınlanma : 22 Mayıs 2026 06:44
Düzenleme : 22 Mayıs 2026 06:44

Gözler ünlü isimlerde: Uyuşturucu operasyonunda şok detaylar!

Gözler ünlü isimlerde: Uyuşturucu operasyonunda şok detaylar!
İstanbul ve Muğla'da ünlü isimlerin de karıştığı uyuşturucu operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı. Aramalarda esrar, extacy, metamfetamin ve çeşitli uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

İstanbul ve Muğla'da eş zamanlı düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında tanınmış simaların da bulunduğu 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıktı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında, İstanbul'un Beşiktaş, Sarıyer, Beyoğlu, Kağıthane ve Üsküdar ilçelerinde 24, Muğla'da ise 1 adrese baskın yapıldı. Operasyon neticesinde 20 kişi gözaltına alındı.

ÜNLÜ İSİMLER MERCEK ALTINDA

Gözaltına alınan isimler arasında Mabel Matiz (Fatih Karaca), Feyza Civelek, Volkan Bahçekapılı, Onur Tuna, Osman Haktan Canevi, Aslıhan Turanlı, Kübra İmren Siyahdemir, Mehmet Rahşan, Cansu Tekin, Özgür Deniz Cellat, Tarık Tunca Bakır, Aycan Yağcı, Tuğçe Postoğlu, Eda Dora, Berkay Şahin, Yasemin İkbal ve Hanzade Gürkanlar bulunuyor. Hakkında gözaltı kararı çıkan Serenay Sarıkaya'nın ise tatil için İtalya'da olduğu bilgisine ulaşıldı.

ELE GEÇİRİLEN MADDELER VE SUÇLAMALAR

Yapılan aramalarda 3 turuncu kapsül içinde sarılı esrar, 8 adet extacy hap, likit esrar içeren 2 elektronik sigara, "superior blend 99" ibareli ve kenevir olduğu değerlendirilen 3 renkli şekerleme, 15 gram metamfetamin, hassas terazi ve boş şırıngalar ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 11'i adliyeye sevk edilirken, 9 kişi ise serbest bırakıldı. Şüpheliler hakkında "kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek veya bulundurmak ya da uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" ve "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırmak" suçlarından işlem başlatıldı. Bu soruşturma, uyuşturucuyla mücadelenin kimseyi ayırmadığının bir göstergesi olarak öne çıkıyor.