GÜNDEM
Yayınlanma : 16 Mayıs 2026 06:57
Düzenleme : 16 Mayıs 2026 06:57

Giresun'da yürekler ağza geldi: Freni boşalan araç apartman boşluğuna böyle düştü!

Giresun'da yürekler ağza geldi: Freni boşalan araç apartman boşluğuna böyle düştü!
Giresun'da freni boşalan hafif ticari araç takla atarak apartman boşluğuna düştü. Zemin kattaki daireye giren araçta büyük hasar oluşurken, kazada can kaybı yaşanmadı.

Giresun'un Teyyaredüzü Mahallesi'nde yaşanan olay, adeta nefesleri kesti. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 28 AED 966 plakalı hafif ticari araç, seyir halindeyken beklenmedik bir şekilde frenlerinin boşalmasıyla kontrolden çıktı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, aracın yol kenarındaki engellere çarpmasına ve ardından takla atarak bir apartmanın boşluğuna düşmesine engel olamadı.

BÜYÜK PANİK VE HASAR

Araç, düşüş sırasında zemin kattaki bir dairenin duvarını delerek içeri girdi. Cam korkulukları kırıp daireye giren aracın ön kısmı, apartman sakinlerinde büyük bir paniğe yol açtı. Yüksek bir gürültüyle irkilen mahalle sakinleri hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

CAN KAYBI YAŞANMADI AMA MADDİ HASAR BÜYÜK

Neyse ki, bu inanılmaz kazada can kaybı veya ağır yaralanma yaşanmadı. Ancak, hem araçta hem de dairede gözle görülür derecede büyük bir maddi hasar meydana geldi. Apartman boşluğuna saplanan araç, vinç yardımıyla dikkatlice bulunduğu yerden çıkarıldı. Polis ekipleri, kazanın nedeni ve detayları hakkında kapsamlı bir inceleme başlattı.