Hepsiburada, Intel ve Lenovo'nun ortaklığıyla organize edilen Gamestar turnuvası, Temmuz ayında start alarak Türkiye'nin dört bir yanından gelen oyuncuları heyecan dolu bir rekabette buluşturdu.
OYUNCULAR YENİ NESİL TEKNOLOJİYLE BULUŞTU
Toplam 8 büyük turnuvanın düzenlendiği Gamestar, bu kapsamda 5 fiziksel ve 3 online etkinlik ile oyunculara unutulmaz anlar yaşattı. 3000'in üzerinde başvurunun alındığı organizasyonda, yaklaşık 500 oyuncu kıyasıya mücadele etti. Katılımcılar, FC25 oyunundaki performanslarını sergileyerek, en yeni nesil teknolojiyi gerçek bir turnuva atmosferinde deneyimleme şansı yakaladı.
ÖDÜL TÖRENİNDE ÜST DÜZEY KATILIM
Turnuvanın kazananları, büyük bir coşkuyla ödüllerini Hepsiburada Genel Müdürü Nilhan Onal Gökçetekin, Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Ender Özgün, Intel Türkiye Satış Direktörü Serkan Çivlik, Pazarlama Direktörü Melek Güler, Lenovo Türkiye Genel Müdürü Emre Hantaloğlu ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Banu Soyak gibi isimlerin elinden aldı.



