Galatasaray, Victor Osimhen transferinde önemli bir aşamayı geride bıraktı. Sarı-kırmızılılar, Napoli ile uzun süren görüşmelerin ardından 75 milyon euroluk bonservis bedeli için ödeme planı ve gerekli teminatları sağlayarak anlaşmaya vardı. Napoli'ye imzalanması gereken belgeleri gönderen Galatasaray, rekor transferi resmen açıklamak için gün sayıyor.

ÖDEME PLANLARI VE TEMİNATLAR TAMAMLANDI
Kulüp yönetimi, dünyaca ünlü yıldızı kadrosunda tutmak için mali şartları zorladı ve transfer duyurusunu bugün veya yarın yapmayı hedefliyor. Nijeryalı golcü Victor Osimhen ile de 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Osimhen, geçtiğimiz sezon 41 maçta attığı 37 golle Mario Jardel'in 24 yıllık rekorunu kırarak Türk futbol tarihinde bir sezonda en çok gol atan yabancı oyuncu olmuştu.
GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ OKAN BURUK'TAN AÇIKLAMA
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün gece yaptığı açıklamada Osimhen'in kalacağına olan inancını dile getirdi. Buruk, 'Osimhen burada hiç görmediği kadar bir sevgi gördü. Onu bırakıp gitmenin kolay olmayacağını düşündüm. Bizim düşüncelerimizi de boşa çıkarmadı. Transfer süreci devam ediyor. En kısa sürede biteceğini düşünüyoruz.' ifadelerini kullandı. Transferin hafta sonuna kadar resmileşmesi bekleniyor.


