SPOR
Yayınlanma : 04 Nisan 2026 23:02
Düzenleme : 04 Nisan 2026 23:02

Galatasaray'ın Trabzonspor'a yenilmesi sonrası Fenerbahçe'den hakeme gönderme mi?

Galatasaray'ın Trabzonspor'a yenilmesi sonrası Fenerbahçe'den hakeme gönderme mi?
Galatasaray'ın Trabzonspor'a yenilmesinin ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürbüz'ün sosyal medyadan yaptığı "Sen görevini harika yaptın" paylaşımı, hakeme yönelik bir gönderme olarak yorumlandı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray, deplasmanda Trabzonspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu. Bu sonuçla birlikte zirve yarışındaki puan farkı, maç fazlasıyla da olsa 1'e indi.

Fenerbahçe'den Dikkat Çeken Paylaşım

Karşılaşmanın ardından gözler, takımların sosyal medya paylaşımlarına çevrildi. Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Gürbüz'ün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, kısa sürede gündem oldu. Gürbüz, "En Büyük XX isimli kullanıcı hiç üzülme, sen görevini harika yaptın." ifadelerini kullandı.

Hakeme Gönderme İddiası

Bu paylaşım, sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, pek çok kullanıcı tarafından maçın hakemi Cihan Aydın'a yapılmış bir gönderme olarak yorumlandı. Ayrıca, Cihan Aydın'ın iki yıl önce bir hakem seminerine "En Büyük Gs Mira Aydın" kullanıcı adıyla katıldığı iddiası da yeniden gündeme getirildi. Bu durum, maç sonrasında yaşanan tartışmaları daha da alevlendirdi.