SPOR
Yayınlanma : 28 Aralık 2025 14:34
Düzenleme : 28 Aralık 2025 14:34

Galatasaray, ikinci yarı için top başı yapıyor: Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nda kritik maçlar yaklaşıyor

Galatasaray, ikinci yarı için top başı yapıyor: Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nda kritik maçlar yaklaşıyor
Galatasaray, Süper Lig'in ilk yarısını lider kapattıktan sonra ikinci yarı hazırlıklarına başlıyor. Süper Kupa ve Türkiye Kupası'nda da mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, kampa katılamayan oyuncuları olmadan çalışmalarına devam edecek.

Süper Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayan Galatasaray, ikinci devre hazırlıklarına başlıyor. 17 haftalık ilk periyotta 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 42 puan toplayarak en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde zirvede yer alan sarı-kırmızılı ekip, futbolcularına verilen 1 haftalık iznin ardından yarın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde toplanacak.

DEVRE ARASI KAMP PROGRAMI YOK

Sezonun ilk yarısını 21 Aralık'ta Kasımpaşa ile oynanan maçla bitiren Galatasaray, ikinci yarı öncesindeki ilk antrenmanını yarın yapacak. Afrika Uluslar Kupası'nda görev alacak olan Victor Osimhen, Ismail Jakobs ve Mario Lemina, bu çalışmada yer alamayacak. Teknik ekip, devre arasında bir kamp dönemi planlamadı.

KRİTİK FİTİNLER BEKLİYOR

Galatasaray, 5 Ocak Pazartesi günü Trabzonspor ile Gaziantep'te Turkcell Süper Kupa yarı final müsabakasında karşı karşıya gelecek. Finale yükselmesi halinde sarı-kırmızılılar, 10 Ocak'ta bir başka mücadeleye daha çıkacak. Ardından 13 Ocak'ta deplasmanda Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. Lig ekibi Fethiyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Süper Lig'in ikinci yarısını ise 17 Ocak'ta kendi sahasında Gaziantep FK maçıyla açacak.