Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, FETÖnün gizli faaliyetlerine yönelik önemli bir operasyon gerçekleştirdi. İstihbarat ve Terörle Mücadele Şubesi, Cumhuriyet Başsavcılığının koordinasyonunda, örgütün deşifre edilmesi için kapsamlı bir çalışma yürüttü.
TEKNİK TAKİPLE YAKALANDI
Ekipler, teknik ve fiziki takip sonucunda, FETÖ üyeliğinden 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan eski astsubay H.Eyi, gaybubet evi olarak kullanıldığı değerlendirilen bir ikamette yakaladı. H.Enin, yasal işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildiği bildirildi.
YASAL İŞLEM BAŞLATILDI
Söz konusu ikameti kayıtsız olarak kiraladıkları belirlenen H.D. ve M.E. hakkında da yasal işlem başlatıldığı öğrenildi. Bu gelişme, FETÖ ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini bir kez daha gösterdi.



