Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 16 play-off turunda Nottingham Forest ile karşı karşıya geldi. The City Ground Stadyumu’nda oynanan maçta, sarı-lacivertliler 2-1 galip gelmesine rağmen, ilk maçta 3-0 kaybetmenin etkisiyle toplamda 4-2 geride kalarak turnuvaya veda etti.
KEREM AKTÜRKOLU'DAN İKİ GOL
Fenerbahçe'nin gollerini 22. ve 48. dakikalarda Kerem Aktürkoğlu kaydetti. İlk gol, Sidiki Cherif'in pasıyla altıpas önünde buluşan Kerem'in düzgün vuruşuyla geldi. İkinci gol ise kazanılan penaltı vuruşunda, Kerem'in yaptığı vuruşla kaleciyi yanıltarak ağlarla buluştu.
NOTTINGHAM'IN GOLÜ
Nottingham Forest'ın tek golü ise 68. dakikada Callum Hudson-Odoi'dan geldi. Sağ kanattan yapılan ortada, Hudson-Odoi düzgün bir vuruşla Fenerbahçe kalecisi Tarık Çetin'in yanından topu ağlarla buluşturdu. Fenerbahçe, bu sonuçla Avrupa serüvenine veda etti.



