SPOR
Yayınlanma : 31 Aralık 2025 17:16
Düzenleme : 31 Aralık 2025 17:16

Fenerbahçe'de şok seçim kararı: Sadettin Saran resmen duyurdu!

Fenerbahçe'de şok seçim kararı: Sadettin Saran resmen duyurdu!
Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, sezon sonunda seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Saran, görevine sezon sonuna kadar devam edeceğini ve ardından kulübü olağanüstü genel kurula götüreceğini açıkladı.

Fenerbahçe Kulübü'nde sürpriz bir gelişme yaşanıyor. Başkan Sadettin Saran, adli kontrol kararı ve camianın desteğiyle görevine devam ederken, olağanüstü genel kurula gidileceğini açıkladı.

SEÇİMLİ KONGRE KARARI ALINDI

Öğle saatlerinde ekibiyle bir araya gelen Saran, kulüp televizyonuna çıkarak sezon sonunda seçimli kongre kararı aldıklarını duyurdu. Saran, yaptığı açıklamada hayatında ilk kez kelimeleri bu kadar tartarak seçtiğini belirterek, görev süresi boyunca konuşmayı seven bir başkan olmadığını vurguladı. Kendi şahsı üzerinde söylenen ve gerçekle ilgisi olmayan iddiaların, hukukun kararından önce manşetlerden verildiğini ifade etti. Saran, hukukun ve masumiyet ilkesinin herkes için gerekli olduğuna inanan bir insan olduğunu sözlerine ekledi.

CAMİAYA DOĞRULARI SAKİNLİKLE ANLATACAĞIZ

Saran, tercih ettiği yolun camiaya doğruları sakinlikle anlatmak olduğunu belirtti. Kulübün göreve geldiklerinden bu yana mevcut durumunu, finansal özgürlüğüne bu kadar yakın oluşunu, Avrupa ve ligdeki maçların programını, şampiyonluğa olan inançlarını, ilk yarıyı namağlup bitirmiş olmalarını ve hedefe her gün daha da yaklaşmalarını göz önünde bulundurduklarını söyledi. Tüm branşlarda yeni yönetim olarak başlattıkları ve bitirilmesi gereken dünya çapında transferler ve projeler nedeniyle başkanlık görevini sezon sonuna kadar sürdüreceğini ve sonrasında kulübü olağanüstü genel kurula götüreceğini açıkladı.