SPOR
Yayınlanma : 25 Eylül 2025 17:31
Düzenleme : 25 Eylül 2025 17:31

Fenerbahçe Beko, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı

Fenerbahçe Beko, Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı
Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Gain'i 85-83 yenerek 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandı ve tarihinde 8. kez bu kupayı müzesine götürdü. Sarı-lacivertliler, geçen sezon da hem Basketbol Süper Ligi'nde hem de Türkiye Kupası'nda şampiyon olmuştu.

Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Gain'i 85-83'lük skorla mağlup ederek 38. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın sahibi oldu.

SIKI BİR MÜCADELE

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe Beko, bu önemli karşılaşmada da zaferden ayrıldı. Emin Moğulkoç, Serdar Ünal ve Çisil Güngör hakem üçlüsü tarafından yönetilen maçta, sarı-lacivertliler üstün oyunlarıyla galibiyeti hak etti.

FENERBAHÇE'NİN 8. KUPASI

Bu zaferle Fenerbahçe Beko, tarihinde 8. kez Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı müzesine götürmüş oldu. Geçen sezon EuroLeague, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve ING Türkiye Kupası'nı kazanan takım, bu başarıyla sezon açılışını da mükemmel bir şekilde tamamladı. Maçın çeyrek sonuçları ise şöyle: 1. Çeyrek: Fenerbahçe Beko 25-13 Beşiktaş Gain, 2. Çeyrek: Fenerbahçe Beko 43-34 Beşiktaş Gain, 3. Çeyrek: Fenerbahçe Beko 67-50 Beşiktaş Gain, 4. Çeyrek: Fenerbahçe Beko 85-83 Beşiktaş Gain. Hakemler, son çeyreğin bitimine beş dakika kala üçüncü anonsu yaparak soyunma odasına gitmiş, 15 dakika sonra maça geri dönmüştür.