Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Ankara'da Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Jose Mourinho'nun ayrılığının ardından ilk maçına çıkan sarı-lacivertliler, Eryaman Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya hızlı başladı. Rakip yarı alana iyi yerleşen ve önde baskı kuran Fenerbahçe, etkili oyunuyla üstünlüğünü ortaya koydu.

NENE'DEN İLK GOL
2. dakikada gole yaklaşan Fenerbahçe, aradığı golü 14. dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Oğuz Aydın'ın ortasına arka direkte yükselen Dorgeles Nene, takımını 1-0 öne geçirdi. Sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıkan genç oyuncu, erken gelen gol sevinciyle dikkat çekti.
İLK KEZ LİGDE 11'DE
Bu karşılaşmada, Gençlerbirliği altyapısından yetişen İrfan Can Kahveci ve kaleci Dominik Livakovic, bu sezon ilk kez Süper Lig'de 11'de forma şansı buldu. Her iki oyuncu da daha önce Avrupa maçlarında ilk 11'de yer almıştı. Gençlerbirliği ve Fenerbahçe futbolcuları, maç öncesinde ellerinde '30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.' yazılı pankartla sahaya çıktılar.


