Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası finalinde TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1 yenerek, 10. kez kupayı kazanma başarısını gösterdi.
FIRTINA, MUTLU SONA ULAŞTI
Son iki yılda finale çıkıp Beşiktaş ve Galatasaray'a kaybeden Trabzonspor, bu sezon TÜMOSAN Konyaspor karşısında beklenen başarıyı elde etti. Teknik direktör Fatih Tekke, geçtiğimiz sezon ligin 27. haftasında göreve başlamasının ardından, ikinci sezonunda ilk kupasını kazanarak bir başarıya imza attı.
TEKKE'DEN DUYGUSAL AÇIKLAMALAR
Fatih Tekke, final sonrası yaptığı açıklamada, "İlk yarıda daha üstün bir oyun sergiledik. İkinci yarıda Konyaspor'un da etkili olduğunu gördük ancak mutlu sona biz ulaştık. Buraya gelen tüm taraftarlarımızı üzmeden göndermedik. Allah'a şükür, hedeflerimiz doğrultusunda önemli işler başardık. Bu kupa, ailelerimize ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Ayrıca, Konyaspor'u da tebrik etmeyi ihmal etmedi.



