Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde yalnız yaşayan 74 yaşındaki alzaymır hastası Hasan Sallarel'den haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi.
Çilingir Yardımıyla Eve Girildi
Polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri dairede yaşlı adamı hareketsiz yatarken buldu ve hayatını kaybettiğini tespit etti. Belediye tabibinin ilk incelemesine göre, Hasan Sallarel'in cesedinin yaklaşık 10 gün önce öldüğü belirlendi.
Temizlenmesine Rağmen Yeniden Çöp Evi Haline Gelmiş
Yaşlı adamın yaşadığı evin adeta bir çöp ev haline geldiği ve daha önce belediye ekiplerince defalarca temizlenmesine rağmen tekrar bu duruma geldiği öğrenildi. Olay, ekipleri hayrete düşürdü. Ceset, otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı. Haberde yer alan ek bilgiye göre, iki çöp evden toplamda 13 kamyon atık çıkarıldığı belirtildi.



