GÜNDEM
Yayınlanma : 03 Mayıs 2026 01:10
Düzenleme : 03 Mayıs 2026 01:10

Esenler'de silahlı saldırıdan 14 gün sonra acı haber: Genç hayatını kaybetti

Esenler'de silahlı saldırıdan 14 gün sonra acı haber: Genç hayatını kaybetti
Esenler'de 19 Nisan'da silahlı saldırıya uğrayan 17 yaşındaki Yusuf Arda Özer, 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Olayla ilgili bir genç tutuklandı.

İstanbul'un Esenler ilçesinde, 19 Nisan tarihinde meydana gelen bir tartışma sonucunda silahla vurulan 17 yaşındaki Yusuf Arda Özer, 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

OLAYIN GELİŞİMİ

Esenler'deki Tuna Mahallesi'nde yaşanan olayda, Özer'in D.G. isimli 17 yaşındaki bir gençle tartışma yaşadığı öğrenildi. Tartışmanın ardından D.G., olay yerinden uzaklaştı fakat kısa süre sonra geri dönerek Özer'e ateş açtı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, bu olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

GÖZALTINA ALINDI VE TUTUKLANDI

Polis ekipleri, 27 Nisan'da D.G.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki sorgulamalarının ardından adli makamlara sevk edilen genç, tutuklandı. Hastanede 14 gündür tedavi gören Yusuf Arda Özer ise bugün yaşamını yitirdi. Bu trajik olay, çevredeki halkı derin bir üzüntüye boğdu.