Ertuğrul Doğan, Çaykur Rizespor'un olağanüstü kongre kararını alarak yeniden aday olmayacağını açıklayan İbrahim Turgut'un ayrılığını büyük bir üzüntüyle karşıladı.
İBRAHİM TURGUT'UN KATKILARI
Doğan, Turgut'un görev süresi boyunca kulüp için gösterdiği özveriyi ve samimiyeti vurgulayarak, Türk futboluna yaptığı önemli katkılara dikkat çekti. İkili arasındaki iş birliğinin, Türk futbolunun gelişimi için birçok konuda ortak fikir alışverişine ve çözüm üretme çabasına dönüştüğünü ifade etti.
RİZE FUTBOLUNA BIRAKTIĞI İZ
Doğan, Turgut'un sadece Çaykur Rizespor değil, aynı zamanda Karadeniz futbolu için de önemli bir figür olduğunu belirtti. Turgut'un, Trabzonspor ile Çaykur Rizespor arasındaki dostluk bağlarını güçlendirme çabasının, bölgedeki futbolun birlik ve beraberliğine katkıda bulunduğunu vurguladı. Bu bağlamda, Doğan, Turgut'a Türk futboluna ve Çaykur Rizespor'a sağladığı katkılar için teşekkür etti ve ona sağlık, huzur ve başarı dileklerinde bulundu.



