Antalyaspor, Süper Lig'in 16'ncı haftasında sahasında Galatasaray'a 4-1 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Antalyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, mücadeleyi ve şampiyonluk yarışını değerlendirdi.
MAÇI KONTRAATAKLAR KAYBETTİRDİ
Bulut, 'Maalesef istemediğimiz bir sonuç. İlk 15-20 dakikada kaptırdığımız toplar ve kontrataktan yediğimiz gollerle rakibi öne geçirdik. İkinci yarı elimizden geleni yapmaya çalıştık, pozisyonlara girdik ve gol attık, ancak kontrataktan yediğimiz dördüncü golle maç bitmişti. Böyle takımlara karşı evimizde kontrataktan 3 gol yiyince kazanmak zor oluyor' dedi.
YARIŞ FENERBAHÇE VE GALATASARAY ARASINDA
Şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Bulut, 'Oyun kalitesi ve tarzına bakarsanız, Fenerbahçe bayağı toparladı, iyiye doğru gidiyor. Yarışın yine Fenerbahçe ve Galatasaray arasında olacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.
TRABZONSPOR İÇİN KADRO DERİNLİĞİ UYARISI
Trabzonspor'u değerlendiren Bulut, 'Trabzonspor iyi bir çıkış yaptı ama futbolcu kalitesi ve kadro derinliği olarak sonuna kadar gidemeyeceklerini düşünüyorum. İnşallah onlar da sonuna kadar gider ve iyi bir yarış olur. Kadro derinliği ve kalitesine bakarsak yarış iki takım arasında geçecektir' şeklinde konuştu.



