MAGAZİN
Yayınlanma : 27 Kasım 2025 10:30
Düzenleme : 27 Kasım 2025 10:30

Erdal Özyağcılar'dan 'tekerlekli sandalye' polemiğine kahkahalı yanıt: 'Bacağım sağlam, sadece yoruldum!'

Erdal Özyağcılar'dan 'tekerlekli sandalye' polemiğine kahkahalı yanıt: 'Bacağım sağlam, sadece yoruldum!'
Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, havalimanında tekerlekli sandalyede görüntülenmesiyle ilgili çıkan sağlık spekülasyonlarına esprili yanıt verdi: 'Bacağım sağlam, sadece 8 km'lik havalimanı yordu!'

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, geçtiğimiz günlerde İstanbul Havalimanı'nda tekerlekli sandalyede görüntülenmesiyle ilgili çıkan spekülasyonlara esprili bir dille açıklık getirdi. Şanlıurfa dönüşü havalimanında objektiflere takılan sanatçının bu görüntüleri, sosyal medyada geniş yankı bulmuştu.

HAVALİMANINDAKİ ANLAR VE TEPKİLER

Özyağcılar, havalimanında kendisini görüntüleyen muhabirlere "Çekmeyin beni!" diyerek kısa bir tepki göstermişti. Bu anlar kameralara yansırken, sanatçının sağlık durumu hakkında bazı spekülasyonlar ortaya atılmıştı.

GERÇEK NEDENİ AÇIKLADI: YORGUNLUK

Bebek'te gazetecilere yakalanan Erdal Özyağcılar, bu konuya dair merak edilenleri kahkahalar atarak yanıtladı. Usta oyuncu, "Bacağım sağlam. Orası çok uzun, insan yoruluyor. Ondan oturdum tekerlekli sandalyeye" diyerek durumu net bir şekilde ifade etti. Ayrıca, Arnavutköy'de kendisini sandalyede görürlerse yanına gelmelerini söyleyerek espriyi sürdürdü.

SEKİZ KİLOMETRELİK MESAFE BAHANESİ

Özyağcılar, havalimanının "sekiz kilometre" gibi uzun bir mesafeye sahip olduğunu ve bu durumun kendisini yorduğunu belirtti. Hem gidişte hem de dönüşte kendisine tekerlekli sandalye hazırlandığını söyleyen sanatçı, bu olayı tiye alarak güldü.