GÜNDEM
Yayınlanma : 13 Nisan 2026 22:59
Düzenleme : 13 Nisan 2026 22:59

Ehliyetsiz ve alkolmetreden kaçan sürücüye şok ceza!

Ehliyetsiz ve alkolmetreden kaçan sürücüye şok ceza!
Bolu'da durdurulan araçtan uyuşturucu çıktı. Ehliyetsiz sürücüye alkolmetreden kaçması ve diğer ihlallerinden dolayı 200 bin TL ceza kesildi.

Bolu'da polis ekiplerinin şüpheli bir otomobili durdurmasıyla başlayan olayda, araçta uyuşturucu madde bulundu. Sürücünün ehliyetsiz olduğu ve alkolmetreye üflemeyi reddettiği belirlendi.

UYUŞTURUCU VE EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ

Olay, akşam saatlerinde Çıkınlar Mahallesi'nde meydana geldi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Yunus ekipleri, devriye sırasında durumundan şüphelendikleri 14 GM 008 plakalı otomobili durdurdu. Yapılan aramada araçta uyuşturucu madde ele geçirildi. Narkotik ve trafik ekiplerinin de sevk edildiği olayda, sürücü Muharrem C.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi.

TOPLAM 200 BİN TL CEZA

Trafik ekipleri, ehliyetsiz araç kullanmak ve alkolmetre ölçümünü kabul etmemek başta olmak üzere çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle sürücüye toplamda 200 bin TL idari para cezası kesti. Gözaltına alınan Muharrem C., işlemleri için emniyete götürüldü.