Düzce ilinde, polis ve jandarma birlikleri, suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla kapsamlı bir operasyon gerçekleştirdi. Son bir haftada 25 bin şahıs sorgulanarak güvenlik önlemleri artırıldı.
ÇOK SAYIDA GÖZALTI
Yapılan sorgulamalar sonucunda araması bulunan 97 kişi gözaltına alındı. Bu kişiler arasında, adli makamlar tarafından 19'unun tutuklandığı bildirildi. Ekipler, denetimlerde çok sayıda silah ve mermi ele geçirerek güvenlik açısından önemli bir başarıya imza attı.
FETÖ ÜYELERİ YAKALANDI
Yurt dışına kaçmaya çalışan 4'ü FETÖ üyesi olmak üzere toplam 5 şüpheli tutuklandı. Ayrıca, siber suçlarla mücadele kapsamında 539 şüpheli yakalanarak adli süreç başlatıldı. Düzce'deki bu operasyon, güvenlik güçlerinin kararlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.



