SPOR
Yayınlanma : 16 Mayıs 2026 04:03
Düzenleme : 16 Mayıs 2026 04:03

Dursun Özbek'ten Icardi itirafı: 'Bizim ikonumuz, yeni sezonda kalacak mı?' sorusu yanıt buluyor

Dursun Özbek'ten Icardi itirafı: 'Bizim ikonumuz, yeni sezonda kalacak mı?' sorusu yanıt buluyor
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Mauro Icardi'nin 'ikonumuz' olduğunu ve kendisiyle görüşeceklerini belirterek yeni sezon planlarına ışık tuttu. TFF'nin kutlamalara katılmamasına tepki gösteren Özbek, 27. şampiyonluk hedefini de yineledi.

Galatasaray'ın 26. şampiyonluğunu kutladığı görkemli törenin ardından, Başkan Dursun Özbek kupayı Galatasaraylılar Derneği'ne getirdi. Bu geleneksel buluşmada Özbek, geleceğe dair önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle taraftarların merakla beklediği Mauro Icardi'nin durumu netleşmeye başlıyor.

ICARDI İLE GÖRÜŞME SİNYALİ

Başkan Özbek, yaptığı açıklamada Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılı forma altında sergilediği performansa vurgu yaparak, "Icardi bizim sevdiğimiz bir oyuncumuz, ikonumuz. Galatasaray'a çok şeyler kattı. Dolayısıyla kendisi ile görüşeceğiz." ifadelerini kullandı. Bu sözler, Arjantinli yıldızın yeni sezonda da takımda kalma ihtimalinin yüksek olduğuna işaret ediyor.

TFF VE TORREIRA TEPKİSİ

Öte yandan, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkililerinin şampiyonluk kutlamalarına katılmaması da Özbek'in gündemindeydi. "Bekledik ama gelmediler" diyerek sitemini dile getiren Özbek, Lucas Torreira'nın durumuyla ilgili de net konuştu: "Torreira bizim oyuncumuz niye gitsin." Bu ifadeler, Uruguaylı orta sahanın da takımın planları arasında yer aldığını gösteriyor.

27. ŞAMPİYONLUK HEDEFİ

Galatasaray Başkanı, gelecek sezonun hedefini de açıkça ortaya koydu: "Hedefimiz 27. şampiyonluk." Hazırlıklara şimdiden başladıklarını belirten Özbek, şampiyonluğu önce kendi statlarında kutlayıp ardından kupayı cemiyete getireceklerini söyledi. Galatasaray'ın doğduğu yer olarak nitelediği dernek binasında taraftarlarla mutluluğu paylaşmak, Özbek için büyük önem taşıyor.