A Milli Takım, 24 yıllık Dünya Kupası hasretini sona erdirirken, turnuvaya özel marşın hangi sanatçı tarafından yapılacağı merak ediliyor. Tarkan, İstanbul Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, "Bir tane milli marşımız var zaten yenisine gerek var mı?" diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.
UÇAKTA BİRŞEYLER OLDU
2002 yılında, Türkiye'yi tek yürek olarak destekleyen ‘Bir Oluruz Yolunda’ şarkısının yazarı olan Tarkan, uçakta bir şeylerin olduğunu belirterek, "Söz vermiyorum... Yakında sürprizler olabilir" ifadeleriyle yeni bir besteye kapı araladı. Şubat ayında gerçekleştirdiği İstanbul konser maratonunun etkisi altında olduğunu söyleyen sanatçı, "Milletçe ihtiyacımız varmış. Hâlâ etkisi altındayım. Tekrar olur herhâlde, ben doyamadım" dedi.
YENİ PROJELER YOLDA
Tarkan, Sezen Aksu'nun konserinde sahne alacağı yönündeki iddialara ise, "Çok şahane olmaz mıydı? Kendisi artık sahnelere veda etti. Yoksa en büyük hayalimdi onunla şarkı söylemek" yanıtını verdi. Ayrıca, "Türkiye’den yeni bir megastar çıkar mı?" sorusuna, "Takip ettiğim çok yetenekli gençler var. Ama bu unvanı sanatçılara halk verir" diyerek dikkatleri üzerine çekti. Yeni projelerinin olduğunu da müjdeleyerek, "Güzel bir yaz olacak" ifadeleriyle heyecanlandırdı. Beste savaşı başladı! Milli Takım'ın Kosova galibiyeti futbolseverler kadar ünlü isimleri de heyecanlandırdı. Rafet El Roman, Milliler için yazdığı şarkının sözlerini duyururken, Sinan Akçıl ve Gökhan Özoğuz'un Türkiye Futbol Federasyonu paylaşımı dikkat çekti. Akçıl, "Bu sabah 8, 9 gibi çıktım stüdyodan. Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar" diyerek çalışmalara başladığını açıkladı. TFF'nin sosyal medya hesabında yayınlanan Gökhan Özoğuz fotoğrafı ise kafaları karıştırdı. Başkan Vekili Mecnun Otyakmaz'ın forma hediye ettiği şarkıcı, o anları "Milli takım aşkı" notuyla paylaştı.



