MAGAZİN
Yayınlanma : 17 Mart 2026 08:40
Düzenleme : 17 Mart 2026 08:40

Dilan Polat'ın tüp bebek tedavisi sonrası acı haberi: Üçüncü çocuğu için umutlar suya düştü

Dilan Polat'ın tüp bebek tedavisi sonrası acı haberi: Üçüncü çocuğu için umutlar suya düştü
Uzun süredir tüp bebek tedavisi gören Dilan Polat'ın hamileliği, yaşanan kanama ve kesede gerileme sonrası düşükle sonuçlandı. Polat, ufak bir operasyon geçirdiğini duyurdu.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın uzun süredir devam eden tüp bebek tedavisinin ardından müjdelediği hamileliği, beklenmedik bir şekilde son buldu. Sevenlerini üzen bu gelişmeyle ilgili ilk açıklamayı Polat'ın kardeşi Sıla Doğu yaptı.

KANAMA SONRASI KÖTÜ HABER GELDİ

Sıla Doğu, yaptığı paylaşımda tüp bebekle başlayan hamileliğin yaşanan bir kanama sonrası sona erdiğini duyurdu. Kardeşinin yaşadığı üzüntüyü dile getiren Doğu, "Maalesef sizlere güzel haberler veremiyorum. Tüp bebekle başlayan hamilelik, yaşanan kanama sonrası sona erdi. Rabbimin takdiri, kader… Demek ki o canın bu dünyaya gelmesi nasip değilmiş," ifadelerini kullandı.

POLAT'TAN İLK AÇIKLAMA: KESEDE GERİLEME VE DÜŞÜK

Yaşananların ardından ilk kez konuşan Dilan Polat ise yaşadıklarını anlattı. Birkaç gündür karın ağrısı çektiğini ancak normal olduğunu düşündüğünü belirten Polat, sabah lekelenme gördüğünü ve doktora gittiklerinde kesede gerileme olduğunu ve düşük yaşandığını öğrendiğini söyledi. Ufak bir operasyon geçirdiğini de ekleyen Polat, takipçilerinden gelen destek mesajları için teşekkür etti.